Pitt ja Jolie plaanivad Jacksoni Neverlandi ära osta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: AFP / Scanpix

Brad Pitt ja Angelina Jolie on väidetavalt veendunud, et hiiglaslik Californias asuv maavaldus on laste kasvatamiseks täiuslik paik.

 

«Brad ja Angelina on sellest kinnisvarast äärmiselt huvitatud ning jälgivad kõiki Neverlandi rantšoga seonduvaid arenguid,» ütles lähedalseisev isik portaali Music-News andmetel.

Brad ja Angelina, kellel on kolm adopteeritud last: kuueaastane Maddox, kolmeaastane Pax ning kaheaastane Zahara ja 17-kuune bioloogiline tütra Shiloh, olid lisaks territooriumil asuvale lõbustuspargile ja loomaaiale teadaolevalt vaimustuses ka rantšo turvasüsteemidest.

Nädala alguses jõudis meediasse teade, mille kohaselt võib rahaliste raskuste käes vaevlev Michael Jackson oma 10 ruutkilomeetri suurusest Santa Barbara maavaldusest ilma jääda.

Jackson, kes on omanud Neverlandi rantšot alates 1988.aastast, peab 90 päeva jooksul tagasi maksma enam kui 23 miljonit dollarit laenuraha ning mehe advokaadi sõnul saab staar sellega hakakma.

«Härra Jackson on võla tasumises viimases staadiumis ning ei jää Neverlandi rantšost ilma,» ütles Jacksoni esindaja Raymone K. Bain.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles