Võida vabapääsmed Embassy of Fashion Atelier show'le!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võida kaks vabapääset Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni ja Aldo Järvsoo ühise kaubamärgi Embassy of Fashion Atelier show'le Tallinna Moenädalal!

Kujunda Eesti moemärki ja võida pääse Embassy of Fashion Atelier ava-show’le Tallinn Fashion Week`il!

Elu24.ee loosib oma lugejate vahel välja kaks pääset kahele Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni ning Aldo Järvsoo uue moemärgi Embassy of Fashion Atelier esitlusele, mis leiab aset Tallinn Fashion Weeki raames reedel , 16. septembril kell 20.00 Eesti Noorsoo-ja Nukuteatris.

Embassy of Fashion Atelier on kolme Kuldnõelaga pärjatud moedisaineri ühine moemärk, mille eesmärgiks on pakkuda loomingulist, viimistletud vormistusega nutikat disaini taskukohase hinna ning ilma prooviskäimiseta. 

Reedel, 16.septembril Eesti Noorsoo-ja Nukuteatris esitlusele tulev pret-a-porter kollektsioonis leidub  piisavalt iseteadvat hoiakut,  romantikat, draamat  ning huumorimeelt.  Disaintrio moelooming on mõeldud naisele, kes teab, kuidas üks imeilus kleit või jakk võib tõsta enesetunnet, tuues välja parima nii vaimus kui füüsises.
 

Mida ootaksid sina uuelt kaubamärgilt?

Võida pääse, vastates küsimusele meie kommentaariumis ning saada koopia vastusest koos oma andmetega ka meilile loos@moesaatkond.ee.

Võitjad selguvad kolmapäeva õhtuks!

Vaata lisaks http://www.embassyoffashion.com/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles