Rakvere teater mängib Draamal

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Rahkema ja Toomas Suuman lavastuses “Tuulte pöörises”.
Anneli Rahkema ja Toomas Suuman lavastuses “Tuulte pöörises”. Foto: Rakvere Teater

Tartus 5.-11. septembrini toimuva järjekordse eesti teatri festivali Draama näitab Rakvere teater kahte lavastust.

Põhiprogrammis esindab Rakvere teatrit Andres Noormetsa lavastus “Tuulte pöörises”, programmis “Homne teater”, kus tuuakse vaatajate ette noorte tegijate esimesed sammud, etendub “Kunstveri ja -pisarad”.

Festivali põhiprogrammi kuraatoriks on sel aastal Kanuti Gildi saali ja etenduskunstide festivalide Baltoscandal, POT ja Augustitants kunstiline juht Priit Raud.

Põhiprogrammi kuulub kaheksa lavastust, mis koonduvad pealkirja alla “Allkirjaga teater”. Kavasse kuuluvad Von Krahli teatri “Idioodid”, Tartu Uue Teatri “Peeter Volkonski viimane suudlus”, Eesti Draamateatri “Õitseng” ja “Kas ma olen nüüd elus?”, “Keskööpäike” Tallinna Linnateatrilt, “Tuulte pöörises” Rakvere teatrilt, “Antigone” R.A.A.A.M-ilt ja Zuga Ühendatud Tantsijate “Kohe näha, et vanad sõbrad.

Programmiväliste lavastuste kavas on Urmas Lennuki lavastus “Vargamäe varjus”, mida sõidetakse vaatama Vargamäele. Programmis “Tantsueri” saab näha Rakverest pärit Viljandi Kultuuriakadeemia koreograafiaüliõpilase Henri Hüti lavastust “The Reader”.

Festivalist lähemalt ja kava aadressil draama.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles