Orel ja sopran laulavad duetti

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Metsson ja Marika Pabbo.
Pille Metsson ja Marika Pabbo. Foto: Erakogu

Laupäeval, 10. sept kell 12 Rakvere kirikus ja kell 18 Simuna kirikus ning pühapäeval, 11. septembril kell 15.30 Käsmu kirikus esinevad Pille Metsson (orel) ja Marika Pabbo (sopran).

Kontsertitel Lääne-Virumaa kirikutes tutvustab duo Pabbo-Metsson oma esikplaati, millele on jäädvustaud Eesti klassikute (Kapp, Tobias, Karindi) orelilooming ning Bachi ja Händeli kuulsad aariad.

Laulja Marika Pabbo ja organist Pille Metsson on koos musitseerinud 10 aastat Lisaks esinemistele Keila Miikaeli ning paljudes teistes Eesti ja Soome kirikutes on koos osaletud Tallinna Rahvusvahelisel ja Pärnu Orelifestivalil, mitmeid kordi Tallinna Toomkiriku orelipooltundides ning tehtud koostööd Eesti Kontserdiga.

Juunis 2011 ilmus nende plaat “Berceuse” (“Hällilaul”) tutvustamaks Keila Miikaeli kiriku ajaloolise oreli kõla ning 10 aasta pikkust muusikalist koostegevust.

Kontserdid on kuulajaile tasuta, samas on võimalus toetada kirikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles