PÜHAPÄEV, 31. juuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika festival
Pärimusmuusika festival Foto: Elmo Riig

ÜRITUSED

Pärimusmuuska festivali kontserdid festivali kontserdipaikades.
Lastepargis kell 10 vanakraamiturg
Jaani kirikus kell 10 missa. Teenivad õpetaja Marko Tiitus, organist Kalev Rajangu ja torupillimängija Katariin Raska ning viiuldaja Sänni Noormets. Kell 20 õhtupalvus Taizé lauludega, kell 22 õhtupalvus pärimusmuusikaga. Pikk tänav 6, Viljandi. Tel 433 3000.
Viljandi Pauluse kirikus kell 11 jumalateenistus armulauaga. Teenivad õpetaja emeritus Helmut Mõtsnik ja organist Aaro Tetsman. Kell 18 kontsert «Jalutuskäigud Arro ja folgiga». Kiriku tänav 3, Viljandi. Tel 433 4369
Suure-Jaani kirikus kell 11 armulauaga jumalateenistus, kell 20 õhtumuusika.
Giidiga jalutuskäik Viljandi kesklinnas algab kell 13 Vabaduse platsilt.
Seikluslikus lastekirjandusmajas kell 11 meisterdamistund - valmistame kõveraid joonlaudu ja kännumehikesi. Kell 14 lugemis- ja joonistamistund koos seiklusliku lastekirjandusmajaga tutvumisega, kell 15 meisterdamistund - valmistame kõveraid joonlaudu ja kännumehikesi.

KINO
Männimäe salongkinos
kell 12 eesti multifilmide programm, kell 15 «Hundiseaduse aegu», kell 17 «Müramuusika». Riia maantee 52-d, Viljandi. Tel 435 4845.
 

Copy
Tagasi üles