Hilton kinnitas Maddenist lahku minemist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benji Madden
Benji Madden Foto: WENN
Seltskonnastaar Paris Hilton kinnitas kuulujutte, et pole enam muusik Benji Maddeniga paar.

Hilton rääkis oma eraelust eile hommikul Los Angeleses oma sõbra Ryan Seacresti raadiosaates esinedes, vahendab Wenn.

«Oleme väga head sõbrad,» rääkis staar Maddenit iseloomustades. «Oleme väga lähedased… Ma armastan teda, ta on imeline mees. Ta on mu parim sõber, ta on minu suhtes nii hea ja ustav olnud. Ta on hämmastav inimene.»

«Ma arvan, et praegu on meie mõlema jaoks parem lihtsalt sõbrad olla. Teeme mõlemad nii palju tööd – mina olen reisinud ja tema töötab lakkamatult stuudios.»

Küll aga lükkas Hilton ümber kuuldused, nagu oleks üheksa kuud kestnud suhte lõpetamine just tema otsus olnud.

«Kõik need teated selle kohta, et mina jätsin Benji maha… See pole tõsi. Tegime selle otsuse koos,» ütles neiu.

Paari lahkuminekust hakati rääkima möödunud nädalavahetusel, mil Hiltonit pildistati koos endise kallima Stavros Niarchosiga pidutsemas, kuid staari väitel pole eksiga lõbutsemine kuidagi lahkuminekuga seotud.

«See on naeruväärne. Ma olin tegelikult vaid tüdrukutega väljas… Lihtsalt istusin seal, kui Stavros tuli tere ütlema… See oli väga lühike vestlus,» rääkis Hilton. «Keegi tegi kähku telefoniga pilti sellest, kuidas ma naeratades teretasin kedagi, keda ma aasta aega näinud polnud.»

«Benji pole armukade inimene ja ta teab, et Stavros ei paku mulle nagunii huvi,» lisas neiu.

Hiltoni sõnul ei vasta tõele ka jutud sellest, nagu põhjustanuks lahkumineku Benji liiga kontrolliv iseloom.

«Ta on lihtsalt väga kaitsev… Ta tahab lihtsalt minu jaoks parim olla ja soovib, et ma õigeid otsuseid langetaksin,» kirjeldas Hilton Maddenit.

«Vaatame, mis tulevikus juhtub. Ma olen temasse ikka veel armunud. Ta on väga hea suhtleja, teist temasugust ei ole… Mul on Benji vastu ikka veel tunded,» andis neiu lootust, et tulevikus võib paari taas koos näha.

Seltskonnastaar kinnitas, et jääb mõneks ajaks vallaliseks.

«Ma ei taha kellegagi kohtamas käia, juba sellel mõtlemine tekitab minus vastikust,» sõnas Hilton lähiajal uute suhete loomist kommenteerides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles