Eesti muusikute lood valiti maailmakuulsale kogumikule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti trio Mutated Forms
Eesti trio Mutated Forms Foto: Promopilt

Eesti trio Mutated Forms sai kolm oma lugu DJ Goldie poolt kureeritud ja käesoleval nädalal ilmunud kogumikule, mille väljaandjaks on Londoni superklubi Fabric plaadifirma.

«Kogumik on väga dünaamiline, nagu ka minu elu. Bikram Jooga hommikul ja öösel klubis plaatide mängimine. Kõik on balansis, midagi pole liiga palju. Kui ma mõtlen selle kogumiku drum’n’bass stiilis lugude peale, siis ma mõtlen neist spirituaalse eufooriaga, nagu oleks mind tõstetud teise dimensiooni. See muusika, see hullumeelne stiil, see ei ole nõrkadele!» tutvustas kogumikku DJ Goldie.

Mutated Forms saavutas esimese läbimurde aastal 2006. kui Inglismaa plaadifirma Formation Records ilmutas nende loo «My feeling».

Esimene singel sai tähelepanu kogu maailmas ja pani Eesti mehed maailma muusikakaardile. Alates 2009. aastast on Mutated Forms seotud Grid Recordsiga, mis on väljastanud juba mitmeid eestlaste lugusid. Regulaarselt mängivad Mutated Forms’i lugusid drum’n’bass’i suurnimed nagu Marky, Goldie, Grooverider, Bailey, London Elektricity, Hype ja SS.

Mutated Forms astub üles sellel neljapäeval klubis Privé toimuval üritusel Jus’fine, mille peaesinejaks on Brookes Brothers Inglismaalt.

Kogumikule pääsenud lood leiad allpool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles