Endine tõsielustaar varastas surnud mehe tagant suure summa raha

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannade Clermont
Shannade Clermont Foto: twitter

Endine tõsielustaar vahistati kolmapäeval süüdistatuna mitmes petuskeemis, mille tulemusena ta varastas 20 000 dollarit mehelt, kes oli nende kohtumise ajal surnud.

24-aastane Shannade Clermont vabastati 100 000 dollari suuruse kautsjoni eest pärast seda, kui ta vahistati LaGuardia lennujaamas süüdistatuna mitmes pettuses, kirjutas Global News.

Prokuratuur sõnas, et mees, keda Shannade Clermont 31. jaanuari 2017 külastas, leiti järgmisel hommikul tema Manhattani korterist surnuna. Mees olevat surnud narkootikumide üledoosi tõttu. Kohtupaberite sõnul leiti voodi kõrvalt kasutatud ja katkine kondoom.

Maja uksehoidja sõnas, et naine sisenes majja mõned tunnid enne mehe surma, kuid kasutas siis nime «Audrey». 

Politsei leidis surnukeha kõrvalt ka mehe rahakoti ja telefoni, milles oli tema ja Shannade vaheline kirjavahetus. Kirjavahetusest selgus, et naine oli nõustunud mehega kokku saama 400 dollari eest.

«Mida sa teha tahad?» oli ohver kirjutanud.

«Ma tahan sind näha summa eest, milles me kokku leppisime. Seega, ütle sina mulle,» vastas Shannade.

«Teeme 400. Ma olen lahe kutt. Sul on lõbus. Missugune alkohol sulle meeldib? Vein!» lisas ohver.

Shannade tunnistas, et ta varastas informatsiooni kahelt mehe krediitkaardilt, ning kasutas seda erinevate väljaminekute tasumiseks. Ta maksis 20 000 eest ära üüri, telefoniarve, ostis lennupileteid ja internetist riideid. 

Uurijad on ka välja selgitanud, et Shannade Clermont lõi endale e-meili «Exotic Doll» portaalis, mida kasutas erinevates veebisaitides prostitutsiooni eesmärgil kohtingute ja muude seksuaalsete tegevuste kokkuleppimiseks.

Lisaks sellele lõi Shannade ohvri nime all ka Western Unioni pangakonto, millega kandis endale 1000 dollarit.

USA vandeadvokaat Geoffrey Berman sõnas, et Shannade Clermont on päriselus täpselt see karakter, keda ta tõsielusarjas «Bad Girls Club» kehastas.

Kohtusaalis sai näha, kuidas Shannade Clermont vaatab oma kaksikõe Shannoni poole ja ütleb «vabandust».

Shannade Clermont on ka paras sotsiaalmeedia staar. Tal on Twitteris üle 100 000 jälgija ning koos õega Instagramis 800 000 jälgijat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles