Nike ostis spordifirma Umbro

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard, Kelly Smith, Michael Owen, Steven Gerrard, John Terry, Owen Hargreaves, Rachel Yankey ja Paul Robinson Inglismaa koondise uue jalgpallivarustuse esitlusel.
Frank Lampard, Kelly Smith, Michael Owen, Steven Gerrard, John Terry, Owen Hargreaves, Rachel Yankey ja Paul Robinson Inglismaa koondise uue jalgpallivarustuse esitlusel. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES

Nike on ostnud Umbro 285 miljoni naela eest (umbes 6, 4 miljardit krooni).

Spordifirma Umbro on spetsialiseerunud jalgpallivarustuse tootmisele ning varustab hetkel nii Inglismaa, Iirimaa, Rootsi kui ka Norra jalgpallikoondist, kirjutab femalefirst.

Umbro reklaamikampaaniates on üles astunud mitmed tuntud pallurid. Sealhulgas John Terry ning Michael Owen. Spordifirma tooted on müügil rohkem kui 90 riigis.

Nike loodab, et Umbro ostmisega suudetakse pakkuda suuremat konkurentsi Adidasele. Samuti oodatakse spordifirma populaarsuse hüppelist kasvu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles