Jennifer Anistoni ekskallim: seksin vaid rumalate naistega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Mayer
John Mayer Foto: WENN
Näitlejanna Jennifer Aniston on kuuldavasti maruvihane lauljatar Pinki peale, kuna too väitis meedias, et Anistoni endine kallim John Mayer seksib vaid rumalate naistega.

Nimelt rääkis Pink ajalehele The Sun, et läks ühel peol Mayeriga juttu ajades temaga vaidlema ning muuseas kommenteerinud mees ka oma voodielu, vahendab Entertainmentwise.

«Läksin temaga vaidlema,» rääkis Pink. «Ma ei nõustu tema seisukohtadega. Ta ütles muuhulgas midagi sellist, et paneb ainult väga rumalaid naisi.»

«Vastasin, et küllap nad seda siis ongi. Ma ei saa temast üldse aru,» lisas staar.

Jennifer Anistonile Pinki avameelne sõnavõtt aga ei meeldi ning The Suniga rääkinud allika väitel ei taha ta edaspidi lauljannaga suhelda.

«Tegelikult Pink kaitses Jenniferi. Teda vihastas see, et John naistest niimoodi rääkis,» sõnas allikas. «Igatahes on Jennifer üsna selgelt märku andnud, et Pink on tema suhtlusringkonnast välja arvatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles