Video: Tommy Cash osales kuulsa moelooja Rick Owensi moešõul

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Mia Haggi

Täna toimus Prantsusmaa pealinnas Pariisis ameeriklase Rick Owensi moešõu, millest võttis osa ka Eesti šokiräppar Tommy Cash.

Tommy Cashi osalus moešõul oli päris suur. Peale selle, et kõlaritest sai kuulata mixi kahest tema laulust «Leave Me Alone» ja «Pussy Money Weed», mille saatel meesmodellid laval kõndisid, pani Rick Owens eestlase ka ise mööda catwalki sammuma.

Rick Owensi moešõu oli täis värvilist suitsu ja värvikaid tegelasi, kes esitlesid Paabeli nimelist kollektsiooni, kirjutas Daze Digital.

Kollektsioon kandis seda nime Paabeli torni järgi, mis Vana Testamendi kohaselt ehitati terve inimkonna ühise ettevõtmise abil ning mis pidi taevasse välja ulatuma.

Tommy Cash ja Rick Owens
Tommy Cash ja Rick Owens Foto: Facebook/ Tommy Cash

Owens rajas oma esimese moekollektsiooni 1994. aastal, müües oma asju väikeses poes Hollywoodi puiesteel. Aastal 2003 kolis ta Pariisi, kui seadis enda elamise ja ateljee sisse viiekorruselises majas, mis varasemalt kuulus endisele Prantsusmaa presidendile François Mitterrandile. Tema kollektsioone on Pariisis näidatud alates sellest ajast.

Aastal 2005 otsustas Owens kätt proovida ka mööbliäris, ehitades seda vineerist, marmorist ja põdrasarvedest. Tema mööblit on näidatud nii mitmeski Pariisi muuseumis.

Rick Owens võitis aastal 2002 Perry Ellise auhinna ning aastal 2017 elutööauhinna Ameerika moeloojate kogult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles