Sugar saab aastapäevaks oma loo

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Järgmisel nädalavahetusel tähistab aastapäeva Pärnu magusaim ööklubi Sugar ja selleks puhuks produtseerib Eesti üks tipp-produtsente ööklubile oma loo.

“Loo muusika autor on produtsent LoopPirates, sõnade autoriks on Genka, kellega koos esitavad seda Ott Lepland ja Teele Viira,” selgitas Sugari programmijuht Kert Klaus. “Sama kooslus astub lavale Sugari aastapäeval, et tuua lugu esimest korda live-esituses külalisteni. Etteaste teevad tänavuse suve Sugari ametlikud tantsutüdrukud ja siingi oleme erilised, sest meie tantsijad on kolmikud.”

Peale selle astub 3. juunil toimuval aastapäevapeol lavale pianist Mihkel Mattisen, kes musitseerib koos DJga. Klausi kõrval valib muusikat DJ Widenski.

Laupäeva õhtupoolikul avab Sugar oma terrassi, kus esineb suvise akustilise kavaga Lauri Pihlap, keda saadab kitarril Priit Jääger. DJ-puldis on Tom Lilienthal.

Sugari juhataja Liis Kanguri arvates on Sugar leidnud kindla koha Pärnu meelelahutusmaastikul.

“Kui esimesel aastal oli võib-olla natuke keeruline oma kohta leida ja inimestele selgeks teha, kelle jaoks ja miks olemas oleme, siis nüüd oleme sellega minu meelest suurepäraselt hakkama saanud,” ütles Kangur. “Südame tegi soojaks, kui lugesin internetifoorumist kommentaari, kus üks pealinnast suvitaja foorumis nõu küsis, kuhu tasuks minna ja mis klubid siin Pärnu üldse tegutsevad. Kõigi kohta oli midagi mainitud ja Sugari kohta oli kirjutatud, et see on nii lahe koht, kus käivad nii nooremad kui vanemad. Ehk oli täpselt tabatud meie olemus: oleme koht kõigile lahedatele inimestele.”

Eeloleval suvel on Klausi kinnitusel Sugaris ootamas palju häid kontserte. Veefestivali “Watergate’” ajal pakub Sugar slogan’i “Watergate Music Moods” nime all kvaliteetseid muusikaõhtuid, millel esinevad pigem jazz- ja soul-muusikutena tuntud Eesti artistid.

Juuni teises pooles astub Sugari lavale tele-show’ “Eesti otsib superstaari” tänavune võitja, juulis pidutseb klubis ajakiri Kroonika ning augustis on oodata artiste Ibizalt ja Londonist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles