Khloe Kardashian ei suuda ise ka uskuda, kui suur ta tagumik on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian Foto: Evan Agostini / AP

Khloe Kardashian käis mõned päevad tagasi beebiga jalutamas. Paparatsod jäädvustasid sündmuse pildile ning internet spekuleeris, kas Khloe taguots on saanud täitesüste või muud kohendust. Ka Khloe ise -oli nähtust jahmunud.

33-aastane Khloe Kardashian on pärast beebi sündi sotsiaalmeediast hoidunud ning pole eriliselt kommenteerinud ka kuuldusi (ja suisa tõendusi), et lapse isa Tristan on teda petnud.

Nüüd aga ei saa mitte vaiki olla! Jalutuskäigul nägi kauni naise taguots ebaproportsionaalselt suur välja ning inimesed spekuleerisid kui loomulik see on. Lapse sünnist on möödas kuu ning naine on seda arvestades uskumatus vormis. 

«Kui ma neid paparatsopilte nägin, ei suutnud ma lihtsalt uskuda, kui suur mu pepu välja nägi!» ahhetas naine. Lisades, et ei jõua ära oodata, mil saab taas treeningutega alustada, et jõuda tagasi raseduse-eelsesse vormi. Arst on talle selleks andnud ka loa, sest sünnitusest on kiiresti taastutud ning kõik on hästi, vahendab DailyMail

Vaata pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles