Seksuaalse ahistamise pärast vallandatud saatejuht intervjueerib teisi seksuaalse ahistamise pärast vallandatud kuulsaid mehi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Rose
Charlie Rose Foto: Wikimedia Commons

Pärast seda kui USA telekanal CBS vallandas eelmisel aastal nende pikaaegse saatejuhi Charlie Rose'i, otsustas viimane pärast skandaali vaibumist välja tulla uue jutusaatega.

Nimelt tahab Charlie Rose juhtida saadet, kus ta intervjueerib teisi kuulsaid mehi, kes kaotasid seksuaalse ahistamise pärast enda töö.

Saade paistab hetkel olevat vaid idee tasandil, sest mitte ükski telekanal, voogedastusprogramm ega produtsent ei ole projektiga ühinenud. 

See idee, aga ei meeldi paljudele, eriti #MeToo toetajatele, sest nende arvates ei peaks seksuaalsed kiskjad saamad platvormi, kus nad saavad kurta, kui raske neil on, samal ajal kui paljud nende ohvrid peavad siiamaani kannatama sellepärast, mida need mehed tegid.

Lianna Brinded kirjutas eile avaldatud loos, et see saade ei oleks lunastusprojekt kõikidele nendele meestele, kes seksuaalse ahistamise pärast enda töö kaotasid, vaid jõumängud, mille tulemusel soovitakse enda staatus meelelahutusmaailmas taastada. 

«Selle teema juures peab olema dialoog, selle teema juures peab olema vabandused. Selle teema juures peab õppima enda vigadest ja edasi liikuma. Aga mida maailm, eriti ahistamise ohvrid, ei vaja on see, et mehed, kes nautisid, toitusid ning kuritarvitasid enda mõjuvõimu oleksid tähelepanu keskpunktis ja kellele antakse platvorm, millega antakse neile ohvrite eest platvorm, keda nad nii kaua vait sundisid,» kirjutas Lianna Brinded.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles