Say YESS to the DRESS! Õnnelik Elina Nechayeva jagas oma rõõmu sotsiaalmeedias (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2018
Eesti Laul 2018 Foto: Elu24

Esmaspäeval tehti teatavaks, et Elina Nechayeva esinemiseks loodava lavagraafika jaoks vajaminevad 65 000 eurot on koos. Nüüd jagas Nechayeva oma sotsiaalmeedias postitust, milles avaldab tänulikkust. 

Eile ilmnes, et tänu sponsoritele saab Eurovisiooni lauluvõistluse laval näha Eesti esinemist sellisel kujul nagu Eesti rahvas seda soovinud on - vajalik 65 000 eurot on leitud. 

«Olen õnnelik, et leidus inimesi ja ettevõtteid, kes uskusid «La Forza» etteaste tervikusse ja panid oma õla alla selle realiseerimiseks Eurovisioonil Lissabonis,» rõõmustab Elina Nechayeva. «Ühtlasi olen ka väga tänulik meie tiimile, kelle jaoks ei eksisteeri lahendamatuid probleeme!» Loe rohkem SIIT!

Lisaks on nüüdseks avaldatud ka pildid sellest, missugune graafika välja näeb. Projektsiooni loovtiimi kuuluvad Alyona Movko, Sander Tuvikene, Britt Kalbus ja Elina Nechayeva. Vaata pilti SIIT!

Elina Nechayeva jagab oma heameelt fännidega Instagrami vahendusel. Oma postituse alla kirjutab ta: «Ma ei suuda kirjeldada, kui tänulik ja õnnelik ma olen! Jah kleidile!» rõõmustab Elina oma postituse all ning tänab kõiki sponsoreid. 

«Saan esindada Eestit Eurovisioonil suurepärase lavasõuga,» rõõmustab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles