Näitlejanna kaebab filmitegijad jõhkra vigastuse tõttu kohtusse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Hickson
Taylor Hickson Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kanada näitlejanna Taylor Hickson kaebab kohtusse produktsioonifirma Incident Productions, kes on väidetavalt süüdi naise püsivas näovigastuses.

Intsident leidis aset Hicksoni uue filmi «Ghostland» võtete ajal, mil režissöör Pascal Laugier õhutas teda emotsionaalse stseeni ajal käega vastu ukseklaasi lööma. Kuigi Laugier ja produtsendid kinnitasid, et see ohtlik, purunes klaas ja näitleja lendas pea ja ülakehaga läbi klaasikildude.

Kummalisel kombel aga ei proovinud Hickson kohtusse kaevata filmi režissööri, vaid firmat Incident Productions. 

Hickson avaldas pärast õnnestust endast foto ka haiglavoodis. Kuigi naine näeb pildi peal õudne välja, siis kinnitas tema advokaat, et vermed ja paistetus on suures osas grimm või näoprotees. Hicksoni vasak näopool sai rängalt viga ning talle tehti haiglas umbes 70 õmblust.

Foto: Taylor Hickson

Kohtule esitatud hagis on kirjas, et kuigi õnnestusest on möödas enam kui aasta, ei ole arm naise näol ära paranenud. «Praegu pole teada, kas edasine ravi, sealhulgas plastiline kirurgia, võib vigastuse väljanägemist parandada,» seisab hagis.

Hickson enne ja nüüd
Hickson enne ja nüüd Foto: Phillip Faraone/Patrick McMullan via Getty Images; David Livingston/Getty Images

Naine tahabki nüüd produktsioonifirmalt võimaliku töötasu saamata jäämise eest kompensatsiooni. Hagis on kirjas, et kui Hicksoni töögraafik oli enne tihe ja ta töötas pidevalt, siis nüüd ei taha enam keegi teda palgata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles