Owen Wilson pidas hotellis joomapidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owen Wilson
Owen Wilson Foto: Reuters / Scanpix

Probleemide käes vaevlev filmistaar Owen Wilson on pärast enesetapukatse-järgset karsket perioodi taasühinenud Hollywoodi katkematu pidutsemisringkonnaga.

Hiljuti nähti meest Santa Monicas asuvas Viceroy hotellis rängalt alkoholi tarvitamas ning kaaskülastajad võisid näha, kuidas mees tuikudes hotelli baarist lahkus, vahendab Femalefirst.

See oli Wilsoni jaoks esimene kord pärast augustikuus tema Santa Monica kodus aset leidnud enesetapukatset rahva ses olla. Sellest ajast peale on mees elanud eraklikku elu, olles ümbritsetud vaid sõpradest ja pereliikmetest. Üks väheseid hetki, mil mees kodust lahkus, oli septembri lõpus, kui ta külastas Arizonas asuvat Suurt Kanjonit, et salajasel kohtumisel saada hingeabi Hualapi indiaanlastelt.

Väidetavalt olevat Wilson hiljutisel hotellikülastusel nõudnud oma erapeo tarvis privaatset raamatukoguruumi, et võõrustada oma külalisi.

«Nad jõid pudelite kaupa viina. Owen oli nii purjus, et ta tuikus lahkudes. Ta suutis vaevu käia, oli ilmselge, et ta oli liiga palju joonud,» ütles pealtnägija ajakirjale Life & Style.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles