Ott Lepland vahetatakse Tanel Padari vastu välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate "Väikesed hiiglased" uus kohtunik Tanel Padar
Saate "Väikesed hiiglased" uus kohtunik Tanel Padar Foto: Pilt videost

Kevadel Kanal 2 ekraanile naasev hittsaade «Väikesed hiiglased» saab täiendust uue kohtunikuga. Aasta meelelahutussaateks kuulutatud talendisaate teisel hooajal võtab Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval koha sisse nüüd Tanel Padar!

Veel mõned kuud oodata ja Kanal 2 ekraanile naaseb möödunud teleaasta säravaim uustulija «Väikesed hiiglased». Teisel hooajal liitub kohtunikepaneeliga Tanel Padar, seda kõrvuti juba kogenud kohtunike Evelin Võigemasti ja Jüri Naelaga. Talendisaade pole Padarile sugugi võõras, sest avahooajal sai rokkstaar saates oma esimese kogemuse, kui astus üles külaliskohtunikuna, kes muuhulgas pidas vastu minitalentide küsimusterahele ja lõi kaasa ka lõbusates lavanumbrites.

Tanel Padar valmistub uueks rolliks
Tanel Padar valmistub uueks rolliks Foto: Kanal2

Tanel Padar võtab kohtuniku koha üle Ott Leplandilt. See ei tähenda, et Leplandi enam «Väikestes hiiglastes» ei näe. Kevadel on just tema üheks viiest kuulsast mentorist, kes väikeseid talente nende teekonnal toetama hakkab.

Meenuta Tanel Padari ja «Väikeste hiiglaste» naljakat kohtumist avahooajal SIIT

 Evelin Võigemasti (keskel) ja Jüri Naela (vasakul) kõrval võtab koha sisse nüüd Tanel Padar (paremal).
 Evelin Võigemasti (keskel) ja Jüri Naela (vasakul) kõrval võtab koha sisse nüüd Tanel Padar (paremal). Foto: Kanal 2
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles