Juutuuber tunnistas, et ta tappis lolli trikki tehes oma poiss-sõbra (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monalisa Perez ja Pedro Ruiz III
Monalisa Perez ja Pedro Ruiz III Foto: Youtube

USAst Minnesota osariigist pärit juutuber tunnistas, et ta lasi oma elukaaslase videokaamera ees maha.

20-aastane Monalisa Perez ütles uurijatele, et ta vajutas 26. juunil päästikule umbes kolmekümne sentimeetri kaugusel raamatust, mida hoidis käes Pedro Ruiz III, vahendab BBC News. 

Naise sõnul arvasid nad, et paks raamat püüab kuuli kinni ja nad mõlemad saavutavad ohtliku triki abil internetis suure kuulsuse. 22-aastane Ruiz suri rinnakorvi saadud kuulihaava tõttu.

Perez tunnistas end süüdi teise astme tapmises. Kohtus saavutatud kokkuleppe kohaselt läheb naine kuueks kuuks reaalselt vangi ja saab kümneaastase tingimisi karistuse. Lisaks sai ta eluaegse tulirelvade omamise keelu.

Monalisa Perez politseifotol
Monalisa Perez politseifotol Foto: AP / Scanpix

Paar postitas Youtube'i sageli videoid erinevatest trikkidest. Näiteks sai näha, kuidas Ruiz kukkus puu otsast alla või hüppas majakatuselt basseini.

Mõned tunnid enne saatuslikku tulistamist säutsus Perez, et ta kavateb koos Ruiziga filmida «ühe maailma kõige ohtlikuma video». Perez väitis hiljem uurijatele, et Ruiz veenis teda trikki tegema, näidates raamatuid, mida ta oli ise tulistanud ja millest kuul ei olnud läbi läinud.

Perez ootas intsidendi ajal oma teist last. Tulistamist nägi pealt nende kolmeaastane laps ja veel 30 inimest interneti vahendusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles