Tallinna kõige hüpnootilisem pidu toob lavale Kiievi DJ Stas Drive´i!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. detsembril esineb Tallinna ööklubis 9/11 Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE
15. detsembril esineb Tallinna ööklubis 9/11 Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE Foto: facebook.com

Tallinna ööblubis 9/11 esineb reede, 15. detsembri õhtul Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE, kes viimastel aastatel korralikult progressive house muusikamaailma raputanud on. Väsimatult underground klubi saundi viljeleval mehel on ette näidata juba üle 200 produtseeringu omaloomingu ja remixide näol. 

Stas Drive’i hüpnootilise soundi atmosfääridest võib leida sugemeid nii techno'st, deep house’ist ja progressive’ist, mis on meisterlikult analoog süntide ja modulaatorite abiga kokku segatud.

Stas Drive
Stas Drive Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Dixon, Guy Gerber, Solomun, Maceo Plex, Sasha, John Digweed, Kolsch, Pan-Pot, Nicole Moudaber, Danny Tenaglia, Hernan Cattaneo, Armin Van Buuren, Hot Since 82, Mark Knight, Butch, Booka Shade, Lee Burridge, Nick Warren, Dave Seaman, Edu Imbernon, Dosem, Coyu, Andhim, Noir, Robert Babicz, Victor Ruiz, Guy Mantzur, Lee Van Dowski, Alex Niggemann, D-Nox, Super Flu, Petar Dundov, Guy J, Cid Inc ja mitmed teised klubimuusika suurnimed hindavad Stas Drive’i loomingut.

15. detsembril esineb Tallinna ööklubis 9/11 Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE
15. detsembril esineb Tallinna ööklubis 9/11 Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE Foto: facebook.com

2016. detsembris jõudis Stas Drive Beatporti TOP 10 kõige edukamate progressive house artistide sekka.

facebook.com/stasdrive

classic.beatport.com/artist/stas-drive/251479

Esmakordselt Eestis mängivale Stas Drive’ile sekundeerivad pidudesarja Hüpnootikum peol 9/11 resident DJ-d Hando, Hendrik ja Type-O.

Lisainfo: facebook.com/events/1869207066722820/ Kiievist pärit DJ ja produtsent STAS DRIVE

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles