Kolleeg kinnitab: Vene tipptantsija Jekaterina Tihhonova on Putini tütar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Tihhonova 2013. aastal akrobaatilise tantsu võistlusel.
Jekaterina Tihhonova 2013. aastal akrobaatilise tantsu võistlusel. Foto: JAKUB DABROWSKI/REUTERS/Scanpix

Vene tantsija Jekaterina Tihhonova kolleeg maailma rock'n'rolli konföderatsioonist kinnitas, et Tihhonova on Venemaa presidendi Vladimir Putini noorim tütar, vahendab Menu.

WRRC õigusküsimuste asepresident Manfred Mohab ütles Reutersile, et tunneb Tihhonovat töö kaudu. Küsimusele, kas Tihhonova on president Putini tütar, noogutas mees pead ja kinnitas, et jah. 
Gazprombanki asejuht Andrei Akimov ütles 2015. aastal Reutersile, et Tihhonova on Putini tütar, kuid hiljem taganes väljaöeldust. Tihhonova ja Putini sugulust kinnitas Reutersile ka kaks teist allikat.

Jekaterina Tihhonova partneriga 2013. aastal akrobaatilise rock’n’roll’i maailma­meistrivõistlustel Šveitsis.
Jekaterina Tihhonova partneriga 2013. aastal akrobaatilise rock’n’roll’i maailma­meistrivõistlustel Šveitsis. Foto: Reuters / Scanpix

31-aastane naine on akrobaatilise rock'n'rolli üks Vene tipptantsijaid ning on abielus Kirill Samaloviga, Putini lähedase sõbra pojaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles