«Naabrist parem» võitja Jana selgitab, kas see, mida nõiasaates näidatakse, on aus?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Gnezdova
Jana Gnezdova Foto: Instagram

Saate «Naabrist parem» hiljutise hooaja võitnud Jana (25) kirjutab enda blogis kogemusest nõiasaatest ja annab ausa vastuse selle kohta, kas ekraanil nähtut tasub uskuda.

«Nagu osa teist eile märgata võisid, siis käisin ühel suvepäeval «Selgeltnägijate tuleproovi» katsetel,» kirjutab Jana enda blogis. 
«Üsna huvitav oleks mõelda, et kandideerisin ka sinna selgeltnägijaks, aga reaalsus on see, et minul igasugused maagilised võimed puuduvad ja enne ise seal käimist ei uskunud ma ka üldse mitte mingitesse võimetesse,» lausub Jana. 

«Aga nüüd see kõige huvitavam pool. Kas see, mida «Selgeltnägija tuleproovis» näidatakse, on aus? Mina saan hinnangu anda ainult selle ühe katse põhjal, kus mind 14 auto pagasnikust üles pidi leidma.» Lähemalt sellest kogemusest loe Jana blogist.
Jana võitis tõsielusaate «Naabrist parem» viimase hooaja koos jalgpallitreenerist elukaaslase Siim-Steni ja pisitütre Miaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles