Johhny Depp müüs oma vinged LA katusekorterid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eastern Columbia Lofts.
Eastern Columbia Lofts. Foto: Mavrixphoto/Scanpix

Näitleja viis korterit paiknesid Art Deco stiilis hoones nimega Eastern Columbia Lofts, mis on linna üks pilkupüüdvamaid ehitisi, kirjutab Los Angeles Times.

Esimene neist müüdi 2,545 miljoni dollari eest kinnisvarakompaniile Nick Segal of Partners Trust.

232 ruutmeetrine eri tasapindadel paiknev lukskorter sisaldab kaht magamistuba, kolme vannituba, avatud köögiga eluruumi ja isiklikku terrassi vaatega linnale.

Müüdud korter oli näitleja omanduses olevatest suurim.

Wall Street Journal teatas, et näitleja soovis saada kõigi korterite eest kokku 12,78 miljonit dollarit, kuid soostus neid ka ühekaupa loovutama.

Pärast kinnisvara omandamist oli Depp lasknud kolm katusekorterit ühendada oma isiklikeks eluruumideks. Lisati vaid uksed, kuid ülejäänud originaalsisustus säilitati. Kahest ülejäänud korterist üht kasutas ta stuudiona ja teist külaliste majutamiseks.

Staar ostis korterid arendajalt 2007-2008. aastatel 7,2 miljoni dollari eest.

Pole teada, miks 53-aastane näitleja korterid kiirkorras maha müüa otsustas - pakutakse, et lahutuse tõttu näitlejanna Amber Hearst´ist.

Depp on lisaks müüki paisanud 15 magamistoaga kinnisvaraüksuse Lõuna-Prantsusmaal, mille eest küsitakse 55 miljonit dollarit.

Tänaseks on ka neli ülejäänud korterit hoones Eastern Columbia Lofts müüdud.

Viimane neist müüdi läinud nädalavahetusel 1,425 miljoni dollari eest.

Kui aga keegi näitleja omanduses olnud korteris elada peaks soovima, siis selleks on võimalus juba täiesti olemas.

Ilmselgelt investeeringuna soetatud ühe magamistoaga katusekorter on juba üüriturule välja pandud. Soovija saab kohe sisse kolida, tasudes omanikule 5500 dollarit kuus.

170 ruutmeetrises korteris leidub kaks vannituba ja avatud elutuba, mille üks sein on tervenisti kaetud maaliga. Korter asub kahel korrusel ja sel on rõdu.

Lisaks on koreris avar salong, eksponeeritud telliskiviseinad ja marmorist vannituba.

Pilte üürile antavast korterist näeb SIIN

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles