Kim Kardashian: surrogaatema abil beebi saamine on raskem, kui ise rase olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Instagram

Teletäht Kim Kardashian saab oma kolmanda lapse surrogaatema abil, kuna rasedus oleks talle eluohtlik. 

37-aastasel staaril on abikaasa Kanye Westiga kaks last, nelja-aastane tütar North ja kaheaastane poeg Saint. Hoolimata valusatest komplikatsioonidest eelistaks Kim ise rase olla.

«Sellega on raske leppida. See on nii palju erinev. Kõik eksivad, kui nad arvavad, et see on lihtsam tee. Minu arvates on seda palju raskem läbi elada, sest sul puudub igasugune kontroll,» sõnas Kim saates «Entertainment Tonight».

«Loomulikult valid sa surrogaatemaks kellegi, keda sa täielikult usaldad ja kellega sul on hea side, kuid see on ikka... Teadmine, et ma suutsin kahte esimest last ise kanda ja nüüd enam mitte, on minu jaoks väga raske. Nii et tegu on kindlasti keerulisema kogemusega, kui ma eeldasin,» lisas Kim.

«Ma vihkasin rase olemist ja ma ei arvanud iial, et ma kunagi... Ma kujutasin ette, et see saab lihtne olema. Ehkki ma vihkasin rasedust, oleksin ikkagi valinud võimaluse seda ise uuesti teha. Mu sisemine heitlus on raske, kuid pean lihtsalt leppima sellega, mis on.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles