Peremehed hakkavad telesarjas armastust otsima

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantilises saatesarja «Peremees otsib perenaist» saadet juhib lauljatar ning endine ilmatüdruk Kairit Tuhkanen.
Romantilises saatesarja «Peremees otsib perenaist» saadet juhib lauljatar ning endine ilmatüdruk Kairit Tuhkanen. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kanal 2 otsib vallalisi mehi, kes soovivad osaleda uues romantilises saatesarjas «Peremees otsib perenaist». Saadet juhib lauljatar ning endine ilmatüdruk Kairit Tuhkanen.

Eestis on väga palju üksikuid inimesi, kes igatsevad oma ellu armastust. Neli aastat tagasi võitis vaatajate südamed Kanal 2 hittsaade «Maamees otsib naist» ja aasta hiljem «Üksikvanem otsib kaaslast». Seekord hakkavad elukaaslast otsima vallalised peremehed, kes tunnevad end oma linnamajas või maatalus üksikuna.

«Osaleda võivad kõik mehed, vanus ja elukoht pole olulised ega seegi, kas osalejal on oma aiaga linnamaja või elab ta hoopis talus põldude keskel. Kui otsid enda kõrvale armastavat naist, siis tule kindlasti meie saatesse. See on sinu võimalus anda oma elule täiesti uus suund!» julgustab saatejuht Kairit Tuhkanen.

Mehed saavad saatesse registreeruda aadressil kairit@kanal2.ee. Kindlasti tuleks kirja panna oma vanus, elukoht ja telefon, võimaluse korral lisada foto. Kirjas võiks kirjeldada ka oma tegemisi, hobisid, iseloomu.
Mai lõpul jõuab Kanal 2 eetrisse saade, kus tutvustatakse tulevases saatesarjas osalevaid mehi. Seejärel saavad naised neile meeldiva mehega ühendust võtta ja kohtuda. Saatesarja «Peremees otsib perenaist» hakatakse filmima eeloleval suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles