Koit Toomest sai katsejänes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: promo

Cosmopolitan valis sel aastal juba kolmandat korda välja parimad 2010. - 2011. aasta jooksul müügile tulnud ilutooteid.

Ürituse eesmärk on igal aastal aidata Cosmopolitani lugejatel kirevate lettide vahel orienteeruda ning leida müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad, mis saavad suuremates kauplustes üle Eesti ka märgistuse «Cosmopolitan Parim ilutoode 2011».

Ettevõtmises osalenud meigikunstnik Kaia Triisa testis tooteid nii enda, Koit Toome kui Eesti Laul 2011 konkursikarusellil osalejate peal.

«Neid asju oli ikka palju, palju, palju … See oli äge kogemus, sain laiatarbe kosmeetikast kuni eksklusiivini kõik ära proovida - juuste otsest kuni varvasteni. Minu õnneks oli see, et sain 90 protsenti meigiasjadest kasutatud teiste peal,» rääkis naine Elu24’le.

Triisa lisas, et tema jaoks oli kogemus ka oma eriala poolelt väga vajalik, et end uute toodete ja brändidega kurssi viia. «Olen harjumuse ohver ja ei kipu kohe kõiki uusi ekstreemsusi proovima,» rääkis ta.

Meestele mõeldud lõhnad ja kreemid pidi enda peal ära proovima Koit Toome. «Tõstsin kodus tooted lausa vägisi kapile ning käisin pinda:«Nii, Koit, meeste lõhnad. Palun. Mingid näokreemid. Kasuta, sest ei ole varianti vaata.» Pärast küsisin, et kuidas oli, kuidas lõhnad meeldisid, püsisid ja tegime siis ankeeti linnukesi,» jutustas Kaia Triisa.

Suuri äpardusi temaga testimisel ei juhtunud, kui üks väike seik välja arvata. Nimelt tekkis naisel allergiline reaktsioon ühele silmaümbruse kreemile. «No põhinali oli tegelikult see, et pooled testijad ajasid juuksepalsami ja näokreemi segamini. Kui need tooted minu kätte jõudsid, siis olin juba ette hoiatatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles