Superstaar võib 15 aastaks vangi minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate DeAraugo
Kate DeAraugo Foto: Instagram

 2005. aastal võitis Austraalia superstaarisaate «Australian Idol» sel ajal vaid 19-aastane Kate DeAraugot. Lootustandev noor täht laulis populaarses ansamblis Young Divas ja saavutas eriti oma kodumaal suure edu. Nüüd ohustab 31-aastast naist aga kuni 15-aastane vangistus.

DeAraugot jäi nimelt viie päeva jooksul kaks korda politseile metamfetamiiniga vahele. Teisel korral oli meelemürki juba märkimisväärne kogus. Lisaks leiti lauljatari juurest suur nuga ja tomahook, vahendab Õhtuleht

Kate DeAraugo
Kate DeAraugo Foto: Instagram

Naise narkosõltuvus ja psühholoogilised probleemid on kestnud juba pikemat aega ning 2015. aastal jäi ta uimastite ja alkoholi mõju all auto juhtimisega vahele. 

Veebruaris kinnitas naine aga ajakirjale New Idea, et on lõpuks sõltuvusest võitu saanud ja soovib jätkata oma karjääri edendamist. Nii kahjuks siiski ei läinud ja Kate´i ootavad ees ärevad ajad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles