Kim Kardashiani ja Kanye Westi surrogaatema jäi esimest korda kaamerasilma ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West, Kim Kardashian
Kanye West, Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Neljapäeval kinnitas Kim Kardashian ametlikult oma sotsiaalmeedias juba tükk aega liikvel olnud informatsiooni, et tema ja Kanye Westi perre sünnib surrogaatema abil kolmas laps. Seni on asendusema isikut varjutanud saladusteloor, aga nüüd jäi noor naine fotosilma ette ja uudishimulikud saavad veidi teavet juurde.

Kuuldavasti Kimiga veidi sarnane 27-aastane mustanahaline naine on ka varasemalt, 2014. aastal, asendusema olnud. Lisaks sellele pidavat ta olema suur Kardashianide tõsielusarja fänn, mis Kimi ego veelgi veidi upitas, vahendab Daily Mail. 

Arvatakse, et Kim ja Kanye maksavad surrogaadile nende lapse kandmise eest 75 000 dollarit, lisaks sellele veel ka 4500 dollarit n-ö kuuraha. 

Saladusliku surrogaatema pilte saad vaadata SIIT.

Hiljuti hakkasid levima kuuldused, et ka Kimi õed 33-aastane Khloe ja 20-aastane Kylie on mõlemad lapseootel ning uskumatuna tundub see, et nende laste sündimise tähtajad arvatakse olevat vägagi lähestikku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles