Tudengimissi kandidaadid asuvad rahvast võluma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengimissiks kandideerijad: Enely, Katre, Lili, Gerti ja ees Regina.
Tudengimissiks kandideerijad: Enely, Katre, Lili, Gerti ja ees Regina. Foto: Merike Tiivits

Sel neljapäeval, 28. aprillil astuvad esimest korda Tallinna Club Hollywoodi lavale kuumad ja kütkestavad neiud, kes pürivad tänavuseks tudengimissiks.

Ürituse korraldaja Essi Vahtrase teatel kandideerivad tiitlile “Miss University” Regina Nesterova Eesti ettevõtluskõrgkoolist Mainor, Katre Tamm Tallinna tehnikaülikoolist, Lili Tiri Tallinna tervishoiu kõrgkoolist, Enely Krusell Tallinna tehnikakõrgkoolist, Gerti Leesman Tallinna ülikoolist ja Marii Jõgi, kes esindab Tartu ülikooli.

“Traditsiooniliselt peetakse nädal enne finaalüritust soojenduspidu ehk tudengipäevade Warm-Up, kus missikandidaatidel on esimene võimalus end näidata ja võita rahva südamed,” seletas Vahtras. “Neiud külastasid fotostuudiot, kus jäädvustasid end trendipoe kleidikestes ja tegemata ei jäänud ka vallatud pildikesed bikiinides.”

Peale selle ootab näitsikuid ees veel stiilikoolitus ja kinoskäik.

Kevadiste tudengipäevade raames toimuv “Miss University” selgub järgmisel kolmapäeval, 4. mail, kui missid astuvad klubis Hollywood žürii ette neljas voorus. Esmalt seisab ees tutvustav voor, seejärel talendivoor, bikiinivoor ja kõige lõpuks õhtukleidi voor.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles