Brand haaras filmi esilinastusele kaasa tüdruku tänavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusell Brand
Rusell Brand Foto: AFP

Russell Brand võttis filmi «Arthur» esilinastusele kaasa suvalise tüdruku tänavalt. Linatükis kaasa teinud näitleja Jennifer Garneri sõnul viibis Brandi uus sõbratar ka filmi järelpeol, vahendas Celeb Edge.


Garner tutvus tüdrukuga peol. «Kohtasin ühte väikest tüdrukut ja uurisin temalt  kuidas läheb ning mida ta seal täpselt teeb,» rääkis näitleja telesaates «Live With Regis and Kelly». «Tüdruk vastas, et kohtas Russellit tänaval ning mees võttis ta lihtsalt kaasa. Russell on niimoodi tegutsedes isegi omamoodi armas,» arvas näitlejatar.

Näitleja Ben Affleckiga abielus oleva Jennifer Garneri jaoks oli 5. aprillil aset leidnud esilinastus samuti esimene kord kogu filmi otsast lõpuni näha. Naine jäi rahule. «See oli väga hea. Minu jaoks on alati veidi šokeeriv neid asju vaadata kus ma ka ise kaasa teen. Noh, see mulle meeldis,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles