WOW! Paljas Porgand hakkas postitantsijaks!?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas Porgand
Paljas Porgand Foto: Instagram

Merilin Taimre ehk Paljas Porgand on hakanud üleöö postitantsjaks?
 

Blogija Paljas Porgand sai esimest korda katsetada modellide seas ülipopulaarset joogastiili aerialjooga.
Tegemist on joogaliigiga, mis sobib nii juba kogenud joogaharrastajatele kui ka algajatele. Harjutuste sooritamisel kasutatakse linast kiike – trennis koged gravitatsiooni hoopis uuel viisil. Osade harjutuste puhul toetud keha linale, osade puhul aga «poetakse» üleni linasse. Aerial jooga arendab keha painduvust ja jõudu, sügav hingamine tugevdab rahulikkust. Ideaalne stressirikkal perioodil.

Paljas Porgand jagas Instagramis pilti, kommenteerides kuidas talle see kõik meeldis, esimesest hetkest alates! Paljas Porgand jääb Elu24 lisakommentaari saamiseks tabamatuks.

Pressinõukogu otsus antud loo suhtes: 
Pressinõukogu Merilin Taimre kaebust Postimehe veebis Elu24-s 26. juunil 2017 ilmunud artikli „Kas võimalik beebikaader? Palja Porgandi kõht naeratab ümara pununa“ ja 4. juulil ilmunud artikli „WOW! Paljas Porgand hakkas postitantsijaks?!“ peale ning otsustas, et väljaanne ei ole rikkunud head ajakirjandustava.

Kogu tekst loetav:
http://elu24.postimees.ee/4257801/elu24-ei-rikkunud-head-ajakirjandustava?preview_token=59cbaa24bd3ed

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles