Avalda Facebookis Andrus Veerpalule toetust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu tunnistas pressikonverentsil, et on andnud positiivse dopinguproovi
Andrus Veerpalu tunnistas pressikonverentsil, et on andnud positiivse dopinguproovi Foto: Priit Simson

Suhtlusportaalis Facebook on fännid loonud lehe «Usume Andrus Veerpalu».

Andrus Veerpalu toetajate hulk suureneb jõudsalt iga minutiga.

Ühes sekundis liitub lehega pea viis inimest. Kell 20.30 oli oma hääle toetuseks andnud 9000 inimest. Kell 21.30 oli toetajaid 15000.

«Ma võin käsi piiblil vanduda, et ma pole dopingut kasutanud,» ütles Andrus Veerpalu «Aktuaalsele kaamerale» antud intervjuus.

Viimased postitused lehel «Usume Andrus Veerpalu»:

Sõpru tuntakse hädas. Ainus ajakirjanikest, kes Andrusele toetust avaldas, oli venelasest reporter, lugupidamine talle. Ülejäänud kui hüäänid haavatud looma piiramas. Ole tugev, Andrus, Sul on palju toetajaid!

Hetkegi pole kahelnud tema aususes.
pea vastu,kõik mis ei tapa,teeb tugevaks!
Ükskõik, mis ka ei juhtuks on ja jääb Andrus Veerpalu minu silmis üheks kõige Säravamaks Sportlaseks. Edu-Jõudu-Jäksu!

Loomulikult usun! Minu austus tema vastu pole grammigi kahanenud. Andrus Veerpalu on olnud kõigi aegade kõige sümpaatsem Eesti sportlane üldse. Ja tema töövõime on tohutu. Soovin siiralt talle ja ta perele vastupidavust!

Andrus Veerpalu ja tema pere, eesotsas abikaasaga, ei ole mitte kuidagi seda ära teeninud. Ma tahan uskuda inimeste headusesse ja loota, et tema ja ta pere elu saab kulgeda nii täna kui tulevikus nii normaalselt kui vähegi võimalik. Ma loodan ja usun, et tema lapsed ei pea kannatama ebaõiglust ja õelust oma koduvälises elus ...

Andrus Veerpalu on kõige ausam mees, kes kunagi suuskadele on astunud.
Usun ja toetan!

Mis iganes sa sisse sõid ei usu ma et sa seda meelega tegid !!! Eesti rahvas toetab sind ja tänab sind su saavutuste eest!!!

Andrus! Sa oled üks Eesti parimatest sportlastest! Usume ja toetame sind! Au ja kiitust sulle kõikide Eesti venelaste poolt!!!

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu organismist tuvastati 14. veebruaril  WADA poolt lubatud normist kõrgem kasvuhormooni tase, mis sai B proovi näol mitteametliku kinnituse 5. ja 6. aprillil Saksamaal Kölni laboris.

Veerpalu eitab keelatud ainete kasutamist ja esitab oma selgitused FISi vastavale kolleegiumile, teatas Eesti Suusaliit oma pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles