Justin Bieber vihastas taas oma fännid välja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber ostis Kanadas uue elamise.
Justin Bieber ostis Kanadas uue elamise. Foto: Isabel Infantes/EMPICS Entertainment/Scanpix

Kanada laulja Justin Bieber tunnistas fännidele, et ta ei tea enda poolt salvestatud ning hetkel maailma populaarseima loo «Despacito» sõnu.

Luis Fonsi ja Daddy Yanky loo „Despacito“ eriversioon Justin Bieberiga ilmus selle aasta aprilli keskel. Loost on saanud tõeline hitt muusikamaailmas ning see on vallutanud erinevad muusikaedetabelid üle maailma. Fänne ärritas Justin Bieberi avaldus Rootsis Summerburst festivalil, kui ta keeldus loo esitamisest, kuna ei tea selle sõnu.

Justin Bieber on ennegi loo esitamisega hädas olnud. New Yorki ööklubis asendas staar loo pealkirja sõnaga «Poquito» ning lausus «Despacito». «Ma ei tea sõnu, seega ütlen Poquito, ma ei tea sõnu seega ütlen Dorito. Te teate sõnu! Zabba, zabba, zabba, zabba, zabba buritto! Ma tahan burritot!,» laulis staar avalikul kontserdil. 

Despacito koos Justin Bieberiga on hetkel Spotify Global Top 50 edetabelis esimesel kohal, seda kuulatakse päevas üle  6 miljoni korra ning YouTubes on kuulatud 1,9 miljonit korda.

Loodame, et staar on järgmise kontserdi ajaks võtnud aega sõnade õppimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles