Ära jää ilma! Positivuse erihinnaga festivalipassid on müügis

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Positivus Festival

Tänavu toimub 11. korda Baltimaade suurim muusikafestival Positivus 14.– 16. juulini Lätis, Salacgrivas. Iga aastaga külastab festivali üha enam ka eestlasi, sest Positivuse muusikafestivali toimumispaik jääb Pärnu Ikla piiripunktist 14 km Läti poole. Võimalus näha oma silmaga maailmakuulsaid artiste on võlunud enamikku eesti muusikasõpru ning pea kolmandik Positivuse festivali rahvusvahelistest külastajatest on eestlased. 

Positivuse festivali pealava kütab üles 14. juulil USA alternatiiv-rock'i legend Pixies. 15. juulil rõõmustab laval kõiki muusikasõpru Briti poptäht Ellie Goulding ning 16. juulil lõpetab festivali suurejooneliselt omanäolise vokaalstilistika üle maailmas tuntust kogunud indie-rock-bänd Alt-J.

Kui vahepeal lekkis info, et eesti noorte seas armastatud Ellie Goulding jätab haigestumise pärast kontserdi ära, on fännidel aeg käsi kokku lüüa ja pileteid hankima hakata - megastaar Ellie Goulding astub siiski üles laupäeval, 15. juulil Positivuse pealaval.

Festivali info ja piletihinnad (soodushinnad kehtivad kuni 14. juunini!):

3-päevane täishinnaga festivalipass maksab 75 eurot, koos telkimiskohaga 83 eurot. 3-päevast festivalipassi on võimalik ISIC kaardi ettenäitamisel soetada 66 euro eest. Ühepäevase pileti eest tuleb välja käia 40 eurot, 2-päevase eest aga 55 eurot.

Kui soovid aga 3-päevast VIP festivalipassi, tuleb välja käia 250 eurot. Lisaks on võimalik ka soetada 3 päeva grupipilet kuuele inimesele, mis maksab 395 eurot ning koos telkimiskohaga 435 eurot.

Auto parkimine maksab ühel päeval 10 eurot, 3 päeva parkimispass on aga 25 eurot. Mootorratta parkimine üheks päevaks on poole soodsam, makstes 5 eurot ning 3 päeva parkimispass on 15 euro.

Festivalipassi saad soetada siit

Rohkem infot leiad Positivuse kodulehelt www.positivusfestival.com 

Copy
Tagasi üles