Eesti ööklubi saavutas maailma edetabelis 23. koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Privé
Privé Foto: Privé

Mõjukaim klubimuusika ajakiri DJMag korraldas viiendat korda klubide populaarsushääletuse, millest võttis osa üle 100 000 inimese kogu maailmast ning mille avaldatud tulemuste põhjal sai esmakordselt edetabelisse ka Eesti ööklubi Privé, haarates uustulnukana 23. koha.

Esikolmiku moodustavad klubide populaarsushääletuse tulemusel Space Ibizal, Fabrik Hispaanias ning Green Valley Brasiilias.

«Mul on hea meel ja uhke tunne, et meie aastate pikkune töö sellisel hämmastaval kujul täna vilja kannab. Olen väga tänulik kõikidele Club Privé külastajatele ja fännidele nii Eestis kui ka välismaal, kes meile oma hääle andsid,» kommenteeris tulemust klubi omanik Kuno Tehva.

Kuno Tehva sõnas, et selline tunnustus innustab veelgi enam pingutama, et olla sellise au vääriline ning jõuda järgmisel aastal veelgi kõrgemale kohale.

«Samuti olen ma väga tänulik ja uhke kogu Club Privé meeskonna üle, kes on suutnud päevast päeva panustada ja anda endast alati maksimumi, et meie külastajad saaksid nautida kvaliteetset meelelahutust. Club Privé on juba kaheksa aastat pakkunud Eesti publikule maailmatasemel esinejaid ja programmi, soovides alati olla midagi enamat kui lihtsalt ööklubi, oleme osa kultuurist ning nüüd tõestatult maailma muusikatööstusest,» lisas Tehva.

Klubimuusikaajakirja DJMag poolt korraldatav ööklubide ning DJ’de hääletus on maailma kõige suurema osavõtu ning kaaluga klubimaailma edetabel, mis viiakse läbi ajakirja koduleheküljel. Tulemusi järgivad kogu muusikatööstus sealhulgas ka ööklubid ja DJ’d, kelle edasine tulevik võib saada otsustava sammu just tänu saavutatud kõrgele kohale. Kuulsaimatest klubidest tasub veel ära nimetada äsja ka Privé’d külastanud Amnesia Ibiza 4. koht, Pacha Ibiza 5. koht, üle kuu korra Privé’d külastav Ministry Of Sound London 8. koht. Suurimatest nimedest, keda Privé seljatas tasuvad mainimist Pacha New York 27. koht, Harry Klein München 28. koht, Cielo New York 37. koht, Tresor Berlin 59. koht jne.

Kogu edetabel on kättesaadav siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles