Karmapunktid! Heldekäeline Nicki Minaj toetab õppemaksuga hädas olevaid fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicki Minaj.
Nicki Minaj. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Maailma edukaim naisräppar Nicki Minaj on oma Twitteris ajanud fännid elevile, pakkudes osadele neist võimalust omandada haridus, tasudes nende õppemaksu.

Esialgu vaid oma uue loo “Regret in Your Tears” raames Twitteris inimeste küsimustele vastates, märkas laulja ühe fänni abipalvet seoses õppemaksu tasumisega. Pikemalt mõtlemata käis Minaj välja idee, et tasub pooled hariduskuludest nende fännide heaks, kellel on ette näidata head hinded ja tugev keskmine hinne.

Pakkumine ei jäänud kauaks õhku rippuma ning õnnelikeks osutunud fännide seas on näiteks miinimumpalgaga töötav ning pere toetuseta tudeng, New Yorgis elav üksikema ning välisriigist pärit majanduslikes raskustes üliõpilane.

Ühtlasi säutsus Nicki lootusrikkalt oma fännidele, et tema heldekäelisus ei jää viimaseks korraks ning osa võivad võtta fännid üle maailma!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles