Klubis Prive kõlab tuleviku disko

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Pete Herbert Inglismaalt.
DJ Pete Herbert Inglismaalt. Foto: promo

Reedel, 25. märtsil leiab aset järgmine saaga kaks kuud tagasi Tallinna klubis Privé alguse saanud uuest sariüritusest Future Disco, kus peaesinejaks DJ Pete Herbert Inglismaalt.

Future Disco on verivärske projekt inimestelt, kes on loonud paljudele Privé üritustest tuttavad kontseptsioonid Hed Kandi ning Ministry Of Sound. Future Disco muusika on praegu klubimaailmas kõige populaarseim ning kiiremini arenev muusikastiil Nu-Disco ehk klassikalise disko meeleolu tänapäevase elektroonilise muusika lisadega.

“Nu-Disco näol on tegemist tugevate 70ndate disco ja italo disco mõjudega 21. sajandi tantsumuusikaga, mis on kulutulena levinud üle maailma vaid viimase paari aastaga. Minule on see sound eriti meeltmööda, kuna annab ühele mu lemmikžanrile, diskole, uue ja värske elu. Ühest küljest sobrab Nu-Disco minevikus, teisest küljest on see vaieldamatult tuleviku muusika, ” selgitab DJ Widenski.

Future Disco toob uuele generatsioonile kuuluvale tantsupõrandale 21. sajandisse sobiva diskoglamuuri - õhupallid, diivad, keerlevad peeglikerad!

Ürituse peaesineja on Pete Herbert Inglismaalt. Kunagise kurikuulsa Sohos asunud plaadipoe Atlas omanik Pete Herbert jagab oma aega üle maailma klubides plaatide mängimise ja stuudios produtseerimise vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles