Carola Madise salapärane poiss-sōber on Printz

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi aastapäeva tähistamine Los Angelese Eesti Majas - piduliku kõne pidas ka reporterineiu Carola Madis
Vabariigi aastapäeva tähistamine Los Angelese Eesti Majas - piduliku kõne pidas ka reporterineiu Carola Madis Foto: LA Eesti Maja

Juba mõnda aega LAs resideeruva reporterineiu Carola Madise salapärane poiss-sõber on paljastatud! Selleks on kuulsa USA bändi Black Eyed Peas produtsent, laulja ja pillimängija Printz.

Kuluaarides on juba pikalt sahistatud Carola uuest kuumast Ameerika boyfriend'ist. Ka näitsik ise pole sellest enam saladust teinud. Nimelt saabus Carola LA Eesti Majja vabariigi aastapäeva tähistama koos tumedanahalise kuulsa muusiku Printziga bändist Black Eyed Peas.

Noored kohtusid ühe tuntud muusiku pulmas, kuhu Kerli Kõiv oli Carola kaasa kutsunud. Armuleek lõi nende vahel lõkkele esimesest silmapilgust, nagu Carola naerdes mõista andis.

Printz Board on teinud koostööd näiteks selliste lauljatega nagu Macy Gray, John Legend, Shakira, Cassie Davis, Rebekah White, Fergie, Will.i.am, Busta Rhymes ja Katy Perry.

Board on bändi Black Eyed Peas produtsent ja klahvpillimängija. Ta on teinud lood «Don' t phunk with my heart» ja «Where is the love».

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles