Piletimäng: pidutse tuliselt Sugaris!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" T-särk.
"Eesti otsib superstaari" T-särk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja nänni.

Järgmisel reedel, 18. märtsil toimub Pärnu magusaimas klubis Sugar enneolematult raju pidu “JägerClub: The Wild Side!”. Peol korraldavad Sugari laval tulise etteaste Helena Viktoria & Hele-Riin. Neile assisteerivad mitte vähem ägeda esitusega kelmikad jägeretid.

Loosime Sugarisse välja 3x2 pääset! Peale selle on TV3 pannud kõigile võitjatele välja meeleoluka “Eesti otsib superstaari” T-särgi!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Sugaris esinevad Helena Viktoria & Hele-Riin on trummarid või kõhutantsijad?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 16. märtsiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Kes on see noor andekas lavastaja, kelle käe all jõuab Endlas lavale Andrus Kiviräha “Mees, kes teadis ussisõnu”?”, õige vastus on Johannes Veski.

Vabapääsmed etenduse “Mees, kes teadis ussisõnu” esietendusele võitis Maris Välimets.

Internetis toimunud piletimängus võitsid reedeks kaks pääset Pärnu kuursaali, kus astub lavale ansambel Smilers, Merike Välja, Liis Murro ja Helen Schmidt.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles