Vaata Roxette lühikest videotervitust Eesti fännidele.

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roxette: Per Gessler ja Marie Fredriksson
Roxette: Per Gessler ja Marie Fredriksson Foto: promo

 

Roxette esineb Tallinnas, Saku Suurhallis järgmisel reedel 18. märtsil oma uue maailmaturnee «Charm School – World Tour» raames.

 

Roxette liikmed Marie Fredriksson ja Per Gessle salvestasid enne Tallinna tulekut eksklusiivse lühikese videotervituse Eesti fännidele.

Roxette alustas aktiivsemat kontserttegevust selle aasta sügisel peale 8 aastat kestnud pausi. Ülimenukad kontserdid leidsid aset Rootsis, Taanis, Norras ja Venemaal. Juba 18. märtsil saab Roxette’i näha Tallinnas Saku Suurhallis, kus antakse kontsert 2011. aasta alguses algava maailmaturnee raames.

Roxette külastas Eestit 2001. aastal, mil Saku Suurhallis anti energiline ja meeldejääv kontsert. Vaimustunud publik võttis Rootsi megabändi vastu tohutute ovatsioonidega, esitlusele tulnud Roxette’i loomingu paremikule laulis publik ennastunustavalt kaasa ning kontserdisaalist väljuti ülevas meeleolus.

18. märtsil toimuval Roxette’i kontserdil saab kuulda uusi lugusid ilmuvalt värskelt albumilt, aga kindlasti ei jää kõlamata ka parimad lood läbi aegade. «Lisaks uutele lugudele tahame kindlasti publikuni tuua häid tuntud  lugusid, mida oleme meie karjääri algusest peale mänginud ja mida publik alati ootab ja rõõmuga vastu võtab,» kinnitas Per Gessle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles