Galerii: Bravos pidutseti kaks päeva, nii et maa must!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dirty Sexy Money - Winter Queen" Bravos.
"Dirty Sexy Money - Winter Queen" Bravos. Foto: Silver Reinart

Sel nädalavahetusel oli Pärnu südalinna klubi Bravo puupüsti rahvas täis, kui reedel toimus seal tudengite talvepäevade ametlik avapidu ja laupäeval tõmmati joon alla jääfestivalile külma “Dirty Sexy Money'ga”.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel oli reedel Bravos nii palju rahvast, et klubi pidi osa kundesid suisa ukse taha jätma. Tudengid pidasid esimese korruse Lounge’is maha tudengiolümpia X-Box 360 mängukonsooliga. Klubis hullutas Eesti tüdrukuid konkursil “Eesti laul” osalenud Argentinast pärit artist Elmayonesa. Talle assisteerisid jägeretid ja DJ Marek Talivere.

Täismaja oli klubis laupäevalgi, kui kohal seksikas “Dirty Sexy Money”, sedapuhku väga talvise show’ga kui laval ja lettidel nägi jääfestivalile omaselt tõelisi jääkuningannasid. Toimus meelierutav leti-show’ mille käigus jagasid jooke ka baarmenid.

Maailma parima muusika otsis välja DJ Ivo Ukris.

Vaata, kuidas pidutseti Bravos kahel päeval!
 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles