Äri peab olema rumalam! Kanye West tahab, et temaga kõneldaks kui nelja-aastasega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz     TPX IMAGES OF THE DAY
Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz TPX IMAGES OF THE DAY Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Räppar Kanye West tahab, et inimesed kõneleksid temaga nagu nelja-aastase lapsega.

39-aastane muusik, kellel on abikaasa Kim Kardashian Westiga kaks väikest last, usub, et äriasjade ajamine peaks olema lihtsakoelisem.

«Äri peaks olema rumalam. Ma tahan teha väga otsekohest, rumalat äri - lihtsalt räägi minuga nagu nelja-aastasega. Ja ma keeldun läbirääkimistest! Ma ei pea läbirääkimisi. Ma võin koostööd teha, kuid ma olen artist ja kohe, kui läbi rääkima hakkan, satub mu looming ohtu,» seletas Kanye ajakirjas Surface.

Kanye ütles ka, et vihkab mõttetut viisakusjuttu: «Ma ei kannata kogu seda «Kuidas sul päev läks?» asja, mida agendid pidevalt ütlevad. Sa ei hooli tegelikult mu päevast, miks sa selle kohta küsid? Kas me saime tehtud selle, mida pidime tegema?» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles