3 lasteprogrammi Animated Dreamsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

 

/ PÖFF

 

1. Lepatriinude jõulud

Lepatriinupoiss Tim läheb jõululaupäeval külla lepatriinutüdruk Miale, kes elab väikeses majas kuuse otsas. Siis aga tuleb inimene, raiub kuuse maha ja viib endale koju jõulupuuks. Tim ja Mia satuvad toaputukate maailma, kust nad asuvad toaputukate abiga otsima teed tagasi metsa.

 

Lepatriinude jõulud linastub koos Eesti esimese animafilmiga “Kutsu Juku Seiklusi”!

 

Laupäev, 19.11.16 kell 12:00 – Lepatriinude Jõulud+Kutsu Juku 85 (Artis 1) - Osta pilet

 
 
Foto: PÖFF
 

2. Miriami eriline maailm

 

 

Miriam on nagu kõik teised väikesed tüdrukud, ainult tema parimaks sõbraks on kana. Ja nagu kõik tavalised tüdrukud, kelle sõbraks on kana, peab ta olema valmis väga erilisteks seiklusteks.

 

Juba tuntud animafilmide hulgas esilinastub “Miriami kana unistus”, mis räägib sellest, kuidas kana otsustab lennata koos partidega lõunamaale. Esilinastuse puhul on kohal ka nimitegelane Miriam isiklikult.

 

Pühapäev, 20.11.16 kell 12:00 – Miriami eriline maailm (Artis 1) - Osta pilet

 
 

 

 

/ PÖFF

3. Mudilaste Multilaegas

 

Kuidas õppida lendama? Mida korjavad seened ja kas mesilased tantsivad? Aaretest pungil Mudilaste Multilaekast leiab toredaid lühifilme ning vastuseid kõige olulisematele küsimustele. Filmid on dialoogita ja sobivad nii suurtele kui väikestele animasõpradele.

 

Mudilaste Multilaegas linastub tänavu pühapäeval 20. novembril erandkorras Mustamäe Apollo Kinos.

 

Pühapäev, 20.11.16 kell 12:00 – Mudilaste Multilaegas (Mustamäe Apollo 6) - Osta pilet

 

 

 
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles