Just Film: loetud päevad festivalini, mida vaatama minna?

PÖFF
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PÖFF

Juba reedel, 11. novembril, Just Filmi avapäeval, linastub kinodes kolm nimekat ning suuri emotsioone pakkuvat filmi: “Neljas staadium”, “Olla Charlie” ja “Kuningas Jack”.

Neljas staadium

"Neljas staadium"
"Neljas staadium" Foto: Just Film

Kuidas tekib lumi ja kuhu kaob raha? Kas Jaapani Alpides sajab lumi alt üles? Miks Putinile ei meeldi pikajuukselised poisid? Kes mõtles välja riigipiirid? Kuidas mägimajakeses mitte hulluks minna? Kas Kamtšatkal pokestoppe ka on? Kus ei ole keegi veel surfanud? Pane Pokemon GO maha ja tule nendele küsimustele koos meiega vastust otsima. Ühtlasi püüa kinni ka selle aasta üks korralikumaid lauafilme.

PILETID SIIT

 

 

“Olla Charlie”

"Olla Charlie"
"Olla Charlie" Foto: Just Film

Narkootikumid. Charlie on pool elu veetnud rehabilitatsioonikeskustes. Ühes järjekordsetest võtab ta vastu ka oma 18. sünnipäeva. Olles täisikka jõudnud, leiab Charlie, et on aeg kõiksugu keskused jäädavalt pikalt saata. Nii ta põgenebki tagasi kõrgemast ühiskonnakihist vanemate majja, kus teda tervitab oodatust jahedam vastuvõtt. Kuberneriks pürgiva isa ultimaatum tõmbab niigi räbala vaiba Charlie jalge alt sootuks: kas tagasi keskusesse või tänavale.

PILETID SIIT

 

 

“Kuningas Jack”

"Kuningas Jack" / Just Film

Felix Thompsoni esimene täispikk film, mis vaataja kohe avasekunditest ajataju kaotama paneb.

Lagunenud perekonnast pärit Jack üritab kõigest hoolimata elada oma elu nii hästi kui võimalik. Seda ei tee talle lihtsaks ta nõudlik ema ega kahtlaste eluviisidega vanem vend. Kuid sõnasõjad lähedastega kahvatuvad linna tülinorija Shane’i ponnistuste kõrval Jacki elu maapealseks põrguks muuta. Poisist vanem, suurem ja tugevam Shane on klassikaline koolikiusajast tüüp, kes leiab alati pealtnäha õigustatud põhjuse endast nõrgemal silmad siniseks lüüa. Jack aga ei kavatsegi võitluseta alla anda. Jackil on kuninga hing.

PILETID SIIT

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles