Ben Affleck: olin viimane, kes mõistis, et mu lapsed mängivad prints George’i ja printsess Charlotte’iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ben Affleck presents an award on stage at the 87th Oscars February 22, 2015 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Robyn BECK
Ben Affleck presents an award on stage at the 87th Oscars February 22, 2015 in Hollywood, California. AFP PHOTO / Robyn BECK Foto: SCANPIX

Näitleja Ben Affleck oli külaline Graham Norton Show's, kus ta jutustas lustaka seiga sellest, mis tal lastega Londonis olles juhtus.

Ben'il oli plaanis näha kõiki olulisi Londoni vaatamisväärsusi ning teha kõike, mida üks õige turist reisil olles teeb. Koos lastega käidi nii Windsori kui Tower'i lossis, Buckinghami palees ja vaadati pidulikku valvurite vahetust.

Ühel hetkel hakkas aga vihma sadama ning seepeale suunduti lastega avalikku mängutuppa. Mängutoas märkas Ben aga «lapsevanemaid», kes olid väga viisakalt riides ning kuularitega kõrvas.

Järgmisel hetkel taipas ta, et ta lapsed mängivad koos prints George’i ja printsess Charlotte’iga. Affleck naeris ning lausus, et ta oli arvatavasti viimane, kes seda mõistis ning tulevikus räägib ta oma pojale, kuidas too omal ajal Inglismaa kuningalt nohu sai.

Ben Affleck'il on Jennifer Garneriga kolm last — tütred Violet ja Seraphina Rose Elizabeth ning poeg Samuel.

Kuula naljakat seika ka videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles