Tapperis kuuleb reggae-metalit

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zeroscape.
Zeroscape. Foto: www.zeroscapemusic.com

Järgmisel laupäeval, 19. veebruaril astub pealinna rokiklubis Tapper lavalaudadele Kanadast pärit reggae-metali bänd Zeroscape, keda soojendab kodumaine Burn Still.

Tapperi projektijuhi Hando Jaksi teatel on 2007. aastal Eestit esimest korda külastanud Zeroscape tagasi, et korrata paljudele mällu sööbinud kontserti. Oma “Baltic Minitour 2011” raames Tapperis mängiv bänd on paari viimase aasta jooksul andnud sadu kontserte nii Euroopas kui ka USA-s.

Nad on jaganud lavalaudu selliste maailmanimedega nagu The Killers, The Hives, Sick of It All, Walls of Jericho ja isegi eesti artistidega Aides ja Egostrip.

Bändi Eesti päritolu kitarristi Speshalizt sõnade järgi oli Zeroscape’i 2007. aasta Von Krahlis antud kontsert nende euroopa-tuuri “Till Death Do Us Part” üks meeldejäävamaid esinemisi ja just selle tõttu avaldasid mehed suurt soovi Eestisse tagasi tulla.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles