Sugar pakub moeelamusi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dance of Colors" Sugaris.
"Dance of Colors" Sugaris. Foto: Meisi Volt

Pärnu magusaimate klubiürituste poolest tuntud Sugar toob sel laupäeval publikuni pesuehtsa moeürituse “Fashion Delight”, mis hakkab peopaiga kava ehtima kord kahe kuu jooksul.

““Fashion Delight” on üritustesari, millel korraldavad moe-show’sid eri brändid,” seletas Sugari programmijuht Kert Klaus. “Esimesel üritusel esitleb oma uut kevadkollektsiooni NewYorker ja show' lavastas stilist Kristi Ojasaar. Üritame teha koostööd eri inimeste ja brändidega, et tutvustada maailma moevoole ja trende. Tegu on brände tutvustavate show’dega, nii võivad esitlusele tulla ka näiteks kellad või ehted.”

Mitte vähem eksklusiivne ei saa olema Sugari reedene öö, kui üritusel “Dance Xpress” astub Sugari DJ-konsooli taha Eesti 2010. aasta edukaim produtsent I.M.T.B.

“Ilmselt on enamikule tantsumuusika sõpradele teada tema remiksid Merilyn Uusküla loost “Ihuüksi”, Mia “Ingel mu kõrval” jmt, “ märkis Klaus. “I.M.T.B on teinud remiksi ka Rolf Juniori laulule “’All & Now”, mis osaleb tänavu “Eesti laulul”, ja just sel põhjusel oleme koos I.M.T.B.-ga reedel Pärnusse kutsunud Rolfi, kes astub samuti lavale.”

DJ I.M.T.B.-d soojendab ja jahutab Eesti klubimuusika legend ning paljude ürituste eestvedaja DJ Erlend Aav.

Moekaid pidusid lubab Sugar oma sõpradele edaspidigi.

Nii jõuab järgmisel reedel, 11. veebruaril taas Pärnusse värvidepidu “Dance Of Colors”, mille alateema on edapuhku roosa.

Päev hiljem, 12. veebruaril ootab Sugar kõiki sõpru sõbrapäeva tähistama ja sel puhul astuvad lavale unustamatud Lenna Kuurmaa ja Ott Lepland.

Veebruari lõpus on Sugar Pärnu jääfestivali järelpidude klubi ja toimuvad jääfestivaliga seotud üritused.

Märts toob Sugarisse lõbusa stiilipeo, mille peaesineja on legendaarne ansambel FIX. Märtsi keskel külastab Pärnut taas ajakirja Playboy pidudesari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles