Video: smuutitar Grete Klein paneb suvel täie rauaga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rollid kahes kodumaises teleseriaalis, Laura blogi, smuutiraamat, raamatuesitlused ja öised esinemised klubides - selle kõigega saab justkui mängeldes hakkama Reporteri ilmatüdrukust komeedina Maarjamaa kuulsuste orbiidile lennanud õbluke blondiin, Grete Klein.
 

Foto: Erlend Štaub

Grete Kleini fännidel on tõepoolest põhjust rõõmustada, sest tegus kaunitar annab kohe, kohe välja suussulavate retseptidega smuutiraamatu, kus on kirjas tema kõige lemmikumate jookide retseptid. Ning loomulikult on smuutimaitsete autoriks raamatus Grete ise! 

Foto: Erlend Štaub

Eksklusiivne smuutiraamatu esmaesitlus leiab aset 19. juulil kell 17:00 Solaris Keskuse mahla – ja kohvibaaris Blender. Kohapeal saab küsida autorilt autogrammi uhiuude raamatusse, maitsta Grete valmistatud smuutisi, ning võita põnevaid kingitusi.

Foto: Erlend Štaub

Elu24 sai tegusa näitsikuga kokku Mustamäe Keskuse Blenderis, et uurida kust Grete oma energia ammutab, kas ta vahel ikka puhkab ka ja millised on tema järgmised põnevad väljakutsed, millega oma fänne jalust rabada.

Grete praotab pisut ka kuuendat hooaega alustava seriaali «Padjaklubi» ust lubades, et põnevaid pöördeid neliku elus tuleb kindlasti kuhjaga. 

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles