Eesti kutid Simpel Sessionil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti üks andekamaid trikirattureid, Andres Lainevool
Eesti üks andekamaid trikirattureid, Andres Lainevool Foto: Simpel Session


Simpel Session 11 võistlejate nimekirjad on lukus! Sadade soovijate massist on välja sõelutud 180 võistlejat 30st riigist, neist 23 on eestlased.


Kohaliku publiku lemmiku ja kardetuima eestlasena siseneb mitmete seniste Simpel Sessionite BMX-võitjate Garrett Reynoldsi, Drew Bezansoni ja Tobias Wicke konkurentsis platsile Andres Lainevool, kes sõitis eelmisel aastal 16. kohale.


Häid šansse ennustatakse ka Ingvar Neumannile. BMXis esindavad Eestit veel Rasmus Paimre, Aleks Issaenko, Joosep Nilk, Viktor Ignatenko, Oliver Kurbas, Erik Pirn, Erik-Olev Orgo, Kristjan Aasmäe ja Marko Kirso.


Kõik Simpel Session 11 BMX-kategoorias sõitvad Skandinaavia ning Baltimaade kutid (sh eestlased) kvalifitseerusid võistlusele augustis Helsingi kesklinnas toimunud Stadi Summer Sessionilt. Kokku käis suvel põhjanaabrite pool linnarahvast lõbustamas ja end tõestamas ligi 50 trikiratturit, kellest Simpel Sessionile said vähem kui pooled.


Rulanimekirja pääsesid eestlased tänavu vaid kutsetega, võttes arvesse skeiterite tulemusi eelmistel Sessionitel, esinemisi demovideotes, sõiduoskust ja -stiili. Maailmakuulsate skeiterite Chris Haslami, Axel Cruysberghsi ja paljude teiste kõrval teevad etteaste Marko Padernik, Rain Lindemann, Tim Prozorov, Edgar Kiisa, Toomas Seppänen, Kristjan Prik, Samuel Oja, Jarmo Kangro, Silver Jõesaar, Raul Urberg, Hendrik Hundt ja Hendrik Gross.

Simpel Session toimub 5.-6. veebruaril Saku Suurhallis.  

Vaata lähemalt www.session.ee

Videod allpool:

1. Eesi rulatajad Simpel Session 10 võistlusel

2.Andres Lainevool Simpel Session 09 kvalifikatsioonisõit, mis viis kuti otse finaali.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles