Strippar Marco kinkis endale jõuludeks kalli briljantsõrmuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Teise koha võitis Strippar-Marco
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Teise koha võitis Strippar-Marco Foto: Gerli Toomepuu

Strippar Marco Tasase (35) kulutamistel pole otsa ega äärt. Alles ostis Marco endale pea 40 000 krooni maksva kella — eelmisel nädalal soetas ta ka ligi 24 000 maksva briljantsõrmuse, imestab Kroonika.

«Jõulud pole mulle kunagi olulised olnud, lapsi mul ei ole ja ega nad mulle ei meeldi ka,» seletab Tasane. «Seetõttu otsustasin sel aastal veeta jõulud hoopis Soomes töötades. Üks eliitstrippar jäi haigeks ja mind kutsuti asendama. Sain selle eest suisa topelttasu, nagu pühade ajal ikka!»
 
Kolme esinemisega Soomes pistis Tasane taskusse 8000 krooni. Kui sinna lisada veel esinemised siinmail, venitab Marco korraliku palga välja. Detsember oligi Marco sõnul väga tulus kuu: «Teenisin pea 28 000 krooni puhtalt kätte!»
 
Kuna vana kell läks katki, lubas Marco endale ühe uhke uue Rado Jubile. Ja et komplekt oleks täiuslik, sobis sinna juurde ka 25 briljandiga sõrmus, mis maksis 1490 eurot (23 313 krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles